Kje nas najdete:Podjetje KOMEL d.o.o.  ima sedež v Dol. Počehovi 16 b, 2211 PESNICA,  poslovne prostore in novozgrajen objekt z bencinsko črpalko, postajališčem za tovorna vozila, restavracijo in servisom pa se nahaja na Miklavški c. 82, 2311 HOČE.

Do nas lahko pridete iz smeri  avtoceste, kjer se skrene na izhod za Hoče oz.  letališče Edvarda Rusjan v smeri Pohorja ali iz mestne vpadnice v Maribor, kjer se na semaforiziranem križišču v Hočah skrene proti industrijski coni Hoče.

External link opens in new tab or window

Team Komel d.o.o.

Miklavska c. 82

SLO – 2311 HOCE

SLOVENIJA

 

E-mail:    External link opens in new tab or windowkomel.doo@siol.net

Tel. :  + 386 2 618 55 50

           + 386 2 618 54 31

           + 386 2 618 55 51

Fax:    + 386 2 618 54 30

        
 Koristne povezave:External link opens in new tab or windowÖAMTC:
Največji avstrijski avtomobilski klub nudi aktualna sporočila o dogajanju na avstrijskih in evropskih cestah, klubska sporočila in akcije ter obširne nasvete za potovanja.
 
External link opens in new tab or windowADAC:
Največji nemški avtomobilski klub nudi aktualne potovalne informacije, stanje na nemških in evropskih cestah, tehnično pomoč na cesti in medicinsko asistenco.
External link opens in new tab or windowHAK:
Največji hrvaški avtomobilski klub nudi pestre potovalne informacije in stanje na cestah za celotno jadransko regijo.

External link opens in new tab or windowBIHAMK:
Največji avtomobilski klub za centralno balkansko regijo ter okolico nudi koristne potovalne informacije in stanje na cestah v BiH.

External link opens in new tab or windowDKV:
Že 70 let eden največjih ponudnikov finančnih storitev plačevanja z lastnimi plačilnimi karticami DKV. Z njimi pokrivajo plačevanje raznoraznih storitev po vsej EU.

External link opens in new tab or windowUTA:
Plačilne kartice UTA nudijo zanesljiv, brezgotovinski način plačila blaga in storitev pri partnerjih po vsej evropi. Podjetje se ponaša s 45 letno tradicijo na področju plačljivih transportnih storitev.