Spoštovani :Komel d.o.o. je uveljavljeno slovensko družinsko podjetje s 75-letno tradicijo. Danes opravljamo prevoze s so dobnim voznim parkom, s tovornimi mega volumenskimi vozili, vlačilci, hladilniki in furgoni v domačem in mednarodnem prometu. Vsa naša vozila ustrezajo najvišjim evropskim standardom in so okolju prijazna.
Z veseljem Vam sporočamo, da smo transportni dejavnosti dodali ob avtocestnem križu v Hočah pri Mariboru še objekt, ki vključuje poslovne prostore, bencinsko črpalko za kamione, samopostrežno restavracijo,  kopalnice in sanitarije za voznike,  mehanično delavnico za vzdrževanje vozil in parkirišče za tovornjake.
Črpalka obratuje NON-STOP 24 h in je popolnoma avtomatizirana, brez posadke.

Lokalizirani smo na križišču avtocest A1 (Avstrija-Hrvaška) in G1 (Madžarska-Italija).
V okviru počivališča bo odprta tudi restavracija s toplo hrano in kava bar, za voznike potrebne osvežitve pa bodo na razpolago tuši. Sicer pa v sklopu počivališča deluje še pooblaščeni servis za tovorna vozila IVECO.

Plačilo goriva je trenutno možno opraviti s plačilnimi karticami  DKV in UTA, kjer Vam bo avtomatsko obračunan tudi dogovorjen popust, katerega pa lahko preverite pri Vašem zastopniku. Za večje stranke je možna izdaja lastnih plačilnih kartic za točenje goriva.


                                                    !!! Dobrodošli !!!

   External link opens in new tab or window   External link opens in new tab or window    
 
 

Podrobnosti:
Podjetje: 

KOMEL, trgovina, gostinstvo, promet, najem in poslovne storitve, poslovanje z nepremičninami, druge poslovne storitve in dejavnosti D.O.O.

Doljna Počehova 16 b, SLO - 2211  PESNICA
Matična  številka:
5416671
Davčna ševilka:
SI15234797  
Registracija podjetja:
Vpis pri okrožnem sodišču Maribor, št. 1/2977-00.  
Osnovni kapital:
=97.045,07 EUR  
Šifra dejavnosti: 
49.410 cestni tovorni promet  
Lastništvo:
100 % zasebno  
 Zaposleni: